Bakan Yılmaz:"YGS süresince korna çalmayın"  
Bakan Yılmaz:

Bakan Yılmaz:"YGS süresince korna çalmayın"

Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yarın yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) süresince sürücülere korna çalmamaları uyarısında bulunarak, "Kimse okul ve sınav yerlerinden geçerken kornaya basmasın." dedi.

Bakan Yılmaz:

Bakan Yılmaz, Kars Valiliğini ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın yapılacak YGS´ye girecek öğrencilere herkesin destek vermesini istedi.


Bakan Yılmaz, " Öğrencilerimizin sınav süresince, özellikle şoförlerimiz olmak üzere işi olmayan sokağa çıkmasın yani ilave trafik sıkışıklığı oluşturulmasın. Kimse okul ve sınav yerlerinden geçerken kornaya basmasın." diye konuştu.


Yarın 2 milyonun üzerindeki öğrencinin YGS´ye gireceğine dikkati çekerek herkesin elinden geldiğince öğrencilere yardımcı olmasını isteyen Bakan Yılmaz, "Her türlü tedbiri almak, öğrencilerin sınavını gönül rahatlığı ve huzurlu şekilde geçirmesini sağlamak lazım. Kendilerine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Türkiye´nin yarını bu kardeşlerimin gireceği sınavdan alınacak sonuçla çok daha iyi olacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Bakan Yılmaz, YGS dolayısıyla yarın bazı belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.