MESLEK LİSELERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ  
MESLEK LİSELERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MESLEK LİSELERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, İstanbul'da salgın sürecinde ülkemizin ihtiyaç duyduğu ürünleri üreterek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran meslek liselerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Özer ayrıca kentte LGS kapsamında alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantıya da başkanlık etti.  

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Rüştü Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Mesleki ve teknik eğitim kurumlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecindeki katkılarına değinen Özer, Türkiye'nin güçlendirilmiş mesleki eğitimle neler başarabileceğini bildiğini ve buna göre hareket ettiğini belirtti. 
 
Öğretmen, öğrenci ve yöneticilerle ekip ruhuyla hareket edildiğini anlatan Özer, atölyelerin mevcut durumu ve ihtiyaçları hakkında meslek okul yöneticileri ile alan öğretmenlerinin görüşlerini dinledi. Özer'e, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Serkan Gür ve Zekine Dayıoğlu da eşlik etti.
 
Bakan Yardımcısı Özer, İstanbul'da LGS kapsamında yapılacak sınav hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıya da katıldı. İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in başkanlığında, İl müdürü Levent Yazıcın'nın da katılımıyla Adile Sultan Kasrı Öğretmenevi'nde gerçekleştirildi. 20 Haziran'da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilecek merkezi sınav öncesinde gerçekleşen toplantıda sınavda alınacak önlemler masaya yatırıldı. Toplantı gündeminde ayrıca 2020-2021 eğitim öğretim yılı hazırlıkları ve yaz dönemi boyunca sürdürülecek çalışmalar da yer aldı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.