BAKAN ÖZER, ANADOLU AJANSININ "YILIN FOTOĞRAFLARI" OYLAMASINA KATILDI  
BAKAN ÖZER, ANADOLU AJANSININ

BAKAN ÖZER, ANADOLU AJANSININ "YILIN FOTOĞRAFLARI" OYLAMASINA KATILDI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercihini "Yorgun Kahramanlar", "Mutluluk Gözyaşları" ve "Engelli Basketbolcunun Sevinci" başlıklı fotoğraflardan yana kullandı.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
 
AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Özer, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde birer fotoğraf için oy kullandı.
 
Bakan Özer, "haber" kategorisinde İstanbul'un Fatih ilçesinde bir iş yerinde çıkan ve çevredeki bazı binalara da sıçrayan yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmesini gösteren Elif Öztürk Özgöncü'nün "Yorgun Kahramanlar" başlıklı fotoğrafına oy verdi.
 
"Yaşam" kategorisinde, İsmail Kaplan'ın Kars'ta çocuklara oyuncak dağıtımı sırasında oyuncak isteyen 75 yaşındaki Nadime Demirbaş'ın yer aldığı "Mutluluk Gözyaşları" fotoğrafını seçen Özer, "Yaş ne kadar ilerlerse ilerlesin, içimizdeki çocuksu duyguyu korumayla ve insan olmayla ilgili hakikaten çok kıymetli bir fotoğraf." ifadesini kullandı.
 
Özer, "spor" kategorisinde ise Ali Atmaca'nın HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 1. Etap Müsabakaları'nda 1907 Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşmasında, maçı kazanan Galatasaraylı engelli basketbolcunun sevincini gösteren "Engelli Basketbolcunun Sevinci" fotoğrafını oyladı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.