BAKAN YARDIMCISI BİLGİLİ'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMLILIĞI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI  
BAKAN YARDIMCISI BİLGİLİ'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMLILIĞI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

BAKAN YARDIMCISI BİLGİLİ'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAMLILIĞI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Adana'da Kenan Çetinel İlkokuluna ziyarette bulundu. Ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Yardımcısı Bilgili, "Yüz yüze eğitimin devamlılığı için hep birlikte eğitimin bütün paydaşları olarak bir seferberlik ilan etmemiz gerekiyor." çağrısında bulundu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk günü Çukurova'da Kenan Çetinel İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.  
 
Bilgili'ye ziyaretinde Adana Valisi Süleyman Elban ve İl Millî Eğitim Müdürü Veysel Durgun da eşlik etti. 
 
Öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılını kutlayan Bilgili, sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti.
 
Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Bilgili, 1,5 yıl aradan sonra yüz yüze eğitimin başladığını ifade ederek şunları söyledi: "Bu ülkede yaşayan herkes yüz yüze eğitimin başlamasına yönelik bir görüş bildirdi ve bu toplumsal mutabakat sonucu okullarımız bugün yüz yüze eğitime başlamış oldu. Bu, bizim açımızdan son derece sevindirici. Yüz yüze eğitimin devamlılığı için hep birlikte eğitimin bütün paydaşları olarak bir seferberlik ilan etmemiz gerekiyor. Çünkü gündelik hayatımızdan eğitim çıkalı 1,5 yıl oldu. Tekrar gündelik hayatımıza yüz yüze eğitimin dâhil olması için eğitimin bütün paydaşları olarak bir seferberlik ilan etmemiz gerekiyor. Yüz yüze eğitimin sürdürülebilirliğini ancak bu şekilde başarabiliriz. Bunu herkesin bu işe katkı vermesiyle, elini taşın altına koymasıyla başarabiliriz. Herkes üzerine düşeni yapacak. Herkes söylenen tedbirleri alacak. Bu konuda hepimiz duyarlı olacağız."
 
Yüz yüze eğitimin devamlılığı için bir takip sistemi kurulduğunu da dile getiren Bilgili, konuları yakından izlediklerini ve anında tedbir aldıklarını belirtti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.