"YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI, OKULLARIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYARAK BAŞLATMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ"  

"YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI, OKULLARIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAYARAK BAŞLATMANIN BÜYÜK MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ"

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çeşitli açılışlara katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak için Zonguldak'a gitti.

Zonguldak temasları kapsamında ilk olarak Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret eden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şeref defterini imzaladıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu.  
 
Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını dileyen Bakan Özer, "2022-2023 eğitim öğretim yılını çok daha hazırlıklı bir şekilde güçlendirmesinden temizlik ve kırtasiye malzemesine, büyük onarımlardan küçük onarımlarına tüm ihtiyaçlarını karşılayarak ve öğrencilerimizin kitaplarından yardımcı kaynaklarına tüm ihtiyaçlarını okulda hazır edip ücretsiz bir şekilde ulaştırarak başlatmanın büyük mutluluğu içindeyiz."
 
Kentte öncelikle Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesinin açılışını gerçekleştireceklerini, ardından da Mekekler köyünde köy yaşam merkezini hizmete açacaklarını belirten Bakan Özer, Zonguldak'ta devam eden eğitim yatırımları ve kalitenin artırılmasıyla ilgili yapılan çalışmaları da değerlendirme imkânı bulacaklarını söyledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.